DUBBELE KIN BEHANDELEN, BIJ HUIDTHERAPIE ZUID

Een dubbele kin kan licht of uitgesproken aanwezig zijn en wordt door degene die ze heeft doorgaans min of meer aanvaard. Maar is ze toch weg te krijgen? Welke technieken bestaan er vandaag om een dubbele kin minder zichtbaar te maken of helemaal weg te halen? Hoe krijg ik mijn dubbele kin weg? Bij Huidtherapie Zuid raden we je een LPG endermolift aan. Als tweede optie raden we een dermapen behandeling aan, eventueel in combinatie met LPG endermolift.

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN OMTRENT EEN DUBBELE KIN BEHANDELEN

Hoe krijg je een dubbele kin? Hoe wordt een dubbele kin weggewerkt? Bestaan er niet- ingrijpende, niet chirurgische methodes? Blijft de dubbele kin na de behandeling definitief weg? Hoe krijg je een dubbele kin? Huidtherapie Zuid heeft de antwoorden voor je op een rijtje gezet:

Een dubbele kin is het gevolg van een tweevoudig fenomeen:
  •  een ophoping van vet
  •  een verslapping van de huid.

Een dubbele kin kan iemand er ook ouder doen uitzien, omdat de onderkant van de wang met de jaren gemakkelijk afzakt naar de hals. En dat versterkt het aspect van de dubbele kin nog. Maar er is goed nieuws. Het is namelijk mogelijk om de elasticiteit van de huid in het gelaat te boosten door middel van een liftende, collageen stimulerende dermapen behandeling. Je zult er meteen jonger door ogen. Denk bijvoorbeeld maar wat er gebeurt als je aan het diëten bent. Het eerste effect is altijd te zien in het gezicht. Mensen zeggen heel vaak dat je bent afgevallen zonder dat je in de rest van je lichaam al kilo's kwijt bent, gewoon omdat je gezicht vermagerd is. 

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.