HYDRATATIE BOOST HYDRA-TERENDE FACIAL ANTWERPEN, VOOR EEN INTENS GEHYDRATEERDE HUID

De hydratatie boost hydra-terende facial antwerpen is een combinatie behandeling met zuurstoftherapie en ampullen van Image Skincare & Mesoestetic en onze Oxygen machine overgewaaid uit de US! De behandeling bestaat uit een zachte exfoliatie, gevolgd door een intense hydratatie met collageen en hyaluronzuur. Deze eerste gaat de huid ontdoen van dode huidcellen en plaats en ruimte maken voor het opnemen van puur collageen en hyaluronzuur. Om de huid daarna nog een extra boost te geven wordt de zuurstofmachine ingeschakeld om pure vitaminen onder hoge druk in de huid te brengen, waardoor uw huid de zuurstof en vitaminen krijgt die ze al die tijd gemist heeft! Deze behandeling is ook ideaal voor gevoelige huidtypes, aangezien er met geen zuur noch naalden wordt gewerkt. 
DE HYDRA-TERENDE FACIAL VAN DE HUIDEXPERTEN VAN HUIDTHERAPIE ZUID IS VERGELIJKBAAR MET DE POPULAIRE HYDRAFACIAL, MAAR DAN OP MAAT GEMAAKT SPECIAAL VOOR JOUW HUIDTYPE, EN MET DE BESTE MEDISCHE PRODUCTEN. 

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail contact@huidtherapiezuid.be; of boek online.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.