DE BB GLOW TREATMENT IS EEN COMBINATIE VAN DERMABRASIE EN MICRONEEDLING, BEIDE UITGEVOERD DOOR DE DERMAPEN.

BB glow is ideaal voor wie last heeft van rode vlekjes of couperose, omdat het de huid een uniforme kleur geeft en oneffenheden wegwerkt zoals rode vlekjes of couperose lijntjes. 

Dermabrasie klinkt velen al bekend in de oren. We hebben bewust de term Micro weggelaten (micro-dermabrasie), omdat er voor deze behandeling sprake is van NANO-brasie, geen micro. Wat is het verschil? Nano brasie slijpt als het ware op een veel mildere manier de hoornlaag van de huid er af, door middel van de Nano-cardridge. Doordat de hoornlaag er af is, zal de huid dikker, steviger en gladder worden. De poriën zullen kleiner worden. Het verdere verloop wordt hieronder beschreven. 

nanobrasie nanobrasie2
Voorbeeld van de Nano-brasie die wordt gebruikt in de dermapen, voor de BB GLOW treatment.

WAT WORDT ER PRECIES IN DE HUID GEBRACHT BIJ DE BB GLOW TREATMENT?

1. Hyaluronzuur dat zorgt voor een optimale vochtbalans en essentieel is bij het tegengaan van rimpels.
2. Venolaureth: Het is geïndiceerd voor alle soorten huiden, omdat het helpt water vast te houden door het stratum corneum, hydratatie van de lipidelaag en epidermis bevordert. Het is uitstekend om te helpen bij de behandeling van sclerose, spataderen en couperose.
3. Natuurlijke Titaandioxide, een mineraal uit de natuur: dit geeft het tijdelijke kleurpigment en vervaagt binnen de 1 tot 12 weken, afhankelijk hoeveel behandelingen BB glow treatment je hebt gehad.  Na 1 behandeling, blijft het kleureffect 3 tot 7 dagen, afhankelijk van hoe je zelf de nazorg hebt gedaan. Het Hyaluron (collageen-boost) effect, werkt nog 6 weken langer door (!), dus dat is mooi meegenomen! (Hoe meer BB GLOW behandelingen, hoe langer het kleureffect blijft).

Belangrijk weetje: Titaandioxide is niet giftig en ideaal als kleur omdat het goed dekkend pigment is dankzij de hoge brekingsindex van de titaniumkristallen. Het witte pigment dat vrijkomt zorgt voor een lichtere en heldere gekleurde huid. Het effect is vergelijkbaar met een mooie fond de teint, die je ook altijd 1 tintje lichter moet kiezen dan je eigen huidskleur. Er zijn geen verschillende kleurtinten mogelijk met titaandioxide, het pigment hieruit past zich automatisch aan met het huidige pigment in je huid, waardoor je een egale, helderdere huidstructuur krijgt. 

HOE VAAK KAN JE BB GLOW TREATMENT LATEN DOEN?

Je kan de BB GLOW Treatment om de 2 weken laten uitvoeren, of eventueel een kuur van 3 behandelingen op 6 weken tijd. Onderhoudsbeurten kan je inplannen om de 2-3 maanden. BB GLOW Treatment kan niet boven botox of fillers, maar je kan deze laatste wel 2 weken na de BB GLOW door je arts laten zetten indien gewenst. 

WANNEER IS BB GLOW TREATMENT IDEAAL VOOR JOU? 

Wanneer je last hebt van pigmentvlekjes, ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, comedonen, fijne lijntjes, keratosis pilaris, of een slecht doorbloede huid. BB GLOW Glamour Treatment zal dan een zeer mooi en gunstig effect hebben op jou.

WAT ZIJN DE CONTRA-INDICATIES VAN BB GLOW TREATMENT?

Ben je zwanger, heb je een actieve infectie in het gelaat, kwaadaardige huidaandoening, zonverbrande huid, autoimmuunziekte, dermatoses zoals eczeem of psoriasis, rosacea en telangiectasias, dan is BB GLOW Treatment helaas niet geschikt voor jou. 

HOE VERZORG JE BEST JE HUID NA, NA EEN SESSIE BB GLOW? 

Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen hele hete douche. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. 

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen