ECZEEM, PSORIASIS BEHANDELEN IN HUIDTHERAPIE ZUID 
  • ECZEEM: Hoewel de oorzaak, de ernst en de symptomen verschillend kunnen zijn, hebben alle vormen van eczeem ook enkele gemeenschappelijke kenmerken. De meest opvallende zijn jeuk en een rode huid. Eczeem gaat vaak samen met een droge huid. Enerzijds treedt eczeem gemakkelijker op bij een droge huid. Anderzijds hebben mensen met eczeem makkelijker een droge huid. Door het eczeem verliest de huid immers meer vocht en bevat ze minder vetten, zelfs op plaatsen waar geen spoor van eczeem te bespeuren is.
  • PSORIASIS: Op psioriasis rust soms een zwaar taboe. Toch is deze ziekte niet besmettelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Er is geen enkele reden om de letsels als vies of lelijk te beschouwen. Bij psoriasis wordt de huid ongeveer zeven keer sneller vervangen dan normaal. Hierdoor gaat ze schilferen en rode vlekken vertonen, die over het hele lichaam of op bepaalde plaatsen kunnen voorkomen. De roodheid is te wijten aan een ontsteking die op het schilferen volgt.

DERMAPEN ECZEEM, PSORIASIS,  BEHANDELING: MET BIOPEELING HERBAL PEEL.

Speciaal voor eczeem en psoriasis bieden wij onze home made biopeeling of green peel aan. Deze peel is eigenlijk geen peeling, maar door het verzachtende en ontgiftende effect wordt het toch peeling genoemd.Het geheim van deze natuurlijke peeling is een mengeling van geselecteerde kruiden en algen die in de huid worden ingewerkt. Het belangrijke in deze methode is een speciale massage van de kruiden die de bloedcirculatie stimuleert en helpt om het metabolisme van de huid te activeren. Kies met een gerust hart voor onze green peel, zelfs zonder peeling effect.

 

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.