GEZWOLLEN BENEN, LICHAAMSVOCHT EN HUIDVERSLAPPING KAN JE BEHANDELEN

Om gezwollenheid, vocht of huidverslapping te behandelen raden wij aan: Dermapen voor het lichaam. We werken met medische ampullen tegen vocht of huidverslapping of een combinatie van de 2, die gericht worden ingemasseerd na een behandeling met dermapen. Gezwollenheid en vocht, worden veroorzaakt door een plaatselijke ophoping van vocht onder de huid. Een andere naam daarvoor is oedeem. Die vochtophoping ontstaat doordat de wand van de haarvaten, onze kleinste bloedvaatjes, vocht doorlaten. Ze doen dit wanneer er te veel druk in de haarvaatjes is, doordat de aan- of afvoer van vocht verstoord is, wanneer ze beschadigd zijn of wanneer er te weinig van het eiwit serumalbumine in het bloed zit. Dat vocht lekt naar het omliggende lichaamsweefsel zoals het onderhuids vet, dat gaat opzwellen. Huidverslapping daarentegen, kan daarmee gecombineerd gaan of ook gewoon apart voorvallen, en is te wijten aan de leeftijd, omdat men minder collageen aanmaakt de huid er minder 'strak' zal uitzien, ongeacht of u vaak sport of niet. 

WANNEER HEB JE LAST VAN GEZWOLLEN BENEN?

Wanneer je last hebt van gezwollen benen, kan elk deel van je benen opzwellen, van je tenen tot en met je bovenbenen. Je kan een zwaar gevoel of zelfs pijn in de benen ervaren. Het komt doorgaans geleidelijk op en neemt toe, om daarna weer te verminderen of te verdwijnen. Het is erger tijdens warme dagen. Het is ’s avonds erger dan ’s morgens. ’s Ochtends is het meestal weg, maar het komt terug in de loop van de dag, zeker als je veel staat of zit. Het is mogelijk dat je nachtelijke kuitkrampen hebt, die veroorzaakt worden door het vocht dat zijn weg terug richting hart zoekt door neer te liggen (benen net lager dan hart). Het is ook mogelijk dat u last heeft van gezwollen maag en darmen. Daarvoor raden wij ook zeker meerdere behandelingen pressotherapie aan. 

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.