SOFT PEELING, IDEAAL ALS VOORBEREIDENDE PEEL VOOR DE GEVOELIGE HUID
De soft  Peeling is rijk aan vitamine E en F, en is de perfecte voorbereiding voor de Medische Peeling, aangezien dit een peeling is die mild is, zacht , en niet geneutraliseerd dient te worden. De soft peeling promoot het verwijderen van dode huidcellen, het vernieuwen van de huid, en geeft de huid een smooth glow look. Ook fijne lijntjes worden er significant beter van, net als de elasticiteit van de huid én het hydratatie niveau. 

DE SOFT PEEL, DE MILDSTE PEEL VAN ALLE PEELINGS, IDEAAL ALS VOORBEREIDING OP EEN MESOPEEL. 
De soft  peel dient niet getimed noch geneutraliseerd te worden. Ze kan op de huid blijven liggen en is onderdeel van een volledige gelaatsverzorging. Er zijn dan ook zeer weinig contra-indicaties of voorschriften waar u zich aan dient te houden na de behandeling. Dit maakt deze peeling extra fijn. 


SOFT PEEL ALS IDEALE KENNISMAKINGSPEEL VOOR ALLE LEEFTIJDEN
De soft  peel is ideaal voor het verminderen van expressie rimpeltjes, zonnebeschadiging, onderhuidse vlekjes, oude acne, littekentjes & het verlichten van gehyperpigmenteerde gebieden. De soft Peel zorgt voor een soepele, zachte en uniforme huidstructuur. Daarnaast raden wij de soft peel aan als voorbereiding op de Mesopeel. 

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.