SUPER LIFT LPG ENDERMOLIFT ANTI-AGEING FLASH?
De Super Lift LPG Endermolift anti-ageing flash is ideaal om de huid een intense lift oppepper te geven, ideaal voor een bruiloft, speciale gelegenheid of feestje. De behandeling start met een basis en dieptereinging met zachte fruitenzymen. Daarna wordt de super lift anti ageing flash aangebracht. Om de huid daarna nog meer te stimuleren, starten we de LPG endermolift. De LPG Gelaats endermolift werkt met mechanische klepjes, die de huid zachtjes opliften, rollen, samenknijpen én pulseren. Dit klinkt heel ingrijpend, maar is in werkelijkheid zeer aangenaam en ontspannend! De effectieve werking van deze 4-delige techniek, is als 't ware een diepe huidgymnastiek. De techniek is niet enkel een belofte, maar een wetenschappelijk onderbouwde methode.

Endermolift 

Zijn actieve verstevigende eigenschappen veroorzaken een onmiddellijk tensoreffect. Het verwijdert de tekenen van vermoeidheid en een slappe huid binnen een korte periode. Het wordt gebruikt in anti-rimpelbehandelingen om slapte aan het gelaat te voorkomen en biedt helderheid en elasticiteit voor de huid. Het hydrateert diep. Het is uitstekend voor een speciale gelegenheid of gewoon als skinboost. Ingrediënten: Mimosa Tenuiflora, Vit. C en collageen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U BIJ EEN HYDRA NANOBRASIE MET LPG ENDERMOLIFT GELAATSBEHANDELING 
  •  uw huid wordt zacht geëxfolieert zonder korrel dmv. enzymen
  •  de super lift anti ageing flash ampoule belooft u een intens liftend effect, zodat tekenen van vermoeidheid verdwijnen, en uw huid helder en gehydrateerd is.
  •  LPG endermolift zorgt dat vocht wordt gedraineerd (belangrijk aan de oogleden en wallen)
  •  expressierimpels vervagen (over het hele gelaat)
  •  toxines worden afgedreven
  •  contouren worden strakker
  •  doffe huid wordt stralender
  •  meer natuurlijke elastine, collageen, en zuurstof voor uw huid!
Andere voordelen: zeer goed tegen spanningshoofdpijn of een gestresseerde blik/huid. 
De LPG endermolift wordt niet gedaan op couperose huid.

NEEM CONTACT OP MET DE RECEPTIE VAN HUIDTHERAPIE ZUID VOOR UW ENDERMOLIFT MET PEELING. 
Vraagt u zich af of het geschikt is voor uw huid? Maak dan telefonisch een gratis intake afspraak. Dan bekijken we vrijblijvend wat we voor U kunnen betekenen.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.