COLLAGEEN SUPPLEMENTEN: DE ENIGE HUIDVERZORGINGSVERPLICHTING DIE JE MOET AANGAAN VOOR 2021

Als het op je huid aankomt, kan het lijken alsof je niet veel meer kunt doen als je al toegewijd bent aan je dagelijkse thuisritueel en je regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaat. Maar er is iets wat je waarschijnlijk nog niet doet voor je huid: naast het voeden van je huid van buiten naar binnen, kun je beginnen met het voeden van binnen naar buiten. Het is een verandering van levensstijl die zichtbaar voordeel oplevert voor je huid en alle andere aspecten van je leven.

Je huid is je grootste orgaan, maar een van de laatste die voedingsstoffen krijgt, dus het is belangrijk om goed op te letten wat je in je lichaam stopt. Het is geen toeval dat wanneer je je concentreert op het eten van veel voedingsrijk voedsel je al snel een gladde, stralende huid krijgt, terwijl een decadente vakantie je teint dof en uitgesmeerd kan maken. Of je nu al gezond bent of nog wat hulp nodig hebt om huidvriendelijk voedsel in je lichaam te krijgen, je buitenkant kan altijd wel een oppepper gebruiken. 

EET UW HUIDVERZORGINGE

En nu onze YANA Daily Collagen Shots. YANA is een vloeibaar schoonheidssupplement dat een extra hoog-geconcentreerde dosis huidgerichte voedingsstoffen toevoegt aan uw dagelijkse voeding. Samengesteld met bioactieve collageenpeptiden waarvan is aangetoond dat ze de stevigheid verhogen, de rimpeldiepte verminderen en de hydratatie herstellen, samen met ceramiden, antioxidanten en vitaminen die bijdragen aan een gezonde uitstraling van de huid, houdt YANA uw huid op haar best en is het de perfecte aanvulling op uw topische behandelingen. Van dit heerlijke supplement is klinisch bewezen dat het de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid verhoogt, en dat alles zonder GGO's, suiker, gluten, zuivel en soja.

Laten we eens nader kijken naar de opmerkelijke ingrediënten die onze deskundige artsen speciaal hebben samengesteld om dit ware schoonheidssupplement te formuleren;

GEHYDROLYSEERDE COLLAGEENPEPTIDEN

Waarom legt YANA de nadruk op collageen? Vanaf de leeftijd van 25 jaar verliezen we dit essentiële eiwit, dat verantwoordelijk is voor de veerkracht, de stevigheid en de strakheid van de huid, met 1% per jaar. Dit betekent dat de gemiddelde persoon bijna de helft van het collageen in zijn huid verloren heeft tegen de tijd dat hij 50 is! De zeer doeltreffende peptiden van YANA vertragen het verlies van collageen en verhogen tegelijkertijd het natuurlijke vermogen van het lichaam om meer collageen aan te maken. In klinische studies is aangetoond dat deze biobeschikbare vorm van collageen het volume van rimpels vermindert, de elasticiteit verhoogt en het hydratatieniveau van de huid verhoogt in slechts één week.

ULTRA-NUTRACEUTISCHE ANTIOXIDANTENMIX

De unieke mix van hyaluronzuur, groene thee extract, organisch acai sap en organisch granaatappel extract in YANA biedt een super antioxidant complex dat de stevigheid en hydratatie van de huid ondersteunt en tegelijkertijd DNA-schade veroorzaakt door vrije radicalen voorkomt.

PYRIDOXINE HCL (VITAMINE B6)

Pyridoxine, een unieke vorm van vitamine B6 die is opgenomen in de gepatenteerde mix van YANA, helpt de conditie van de huid in stand te houden door de schadelijke effecten van de afbraak van proteïnen, die een rol spelen bij normale veroudering, tegen te gaan.

FYTOCERAMIDEN

Deze essentiële lipiden ondersteunen de cellulaire matrix van de huid en dragen bij tot een grotere stevigheid en hydratatie.BIOTINBiotine, ook wel de schoonheidsvitamine genoemd, beschermt de huid tegen vochtverlies en beschadiging door schadelijke zonnestralen.*

VITAMINE C (ALS ASCORBINEZUUR)

Vitamine C, de koningin van de opheldering, is van vitaal belang voor een gezonde collageenproductie, die bijdraagt aan een opgewekte, strakkere huid.

Bent u geïnteresseerd?

Locatie AntwerpenArthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen