Rimpels en huidveroudering bij de 35+ of 40+ huid behandelen

Voor de 35+ leeftijd

Welkom bij HuidTherapie Zuid, waar we begrijpen dat de huidverzorgingsbehoeften veranderen naarmate je de leeftijd van 35 bereikt. Bij onze locaties in Hoogstraten en Antwerpen, onder leiding van skinexperte Barbara, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van de huidgezondheid en het behoud van je jeugdige uitstraling, zelfs na je 35ste.Naarmate we ouder worden, kunnen tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, diepere rimpels en verminderde stevigheid van de huid meer merkbaar worden. Het is daarom belangrijk om een gerichte aanpak te hanteren die rekening houdt met deze veranderingen en de huid voedt en beschermt. Wat heeft de huid van 35+ nodig?
 1. Intensieve hydratatie: Naarmate we ouder worden, kan de huid nog droger worden en meer vocht nodig hebben om gehydrateerd te blijven. Het gebruik van intensief hydraterende producten helpt om vochtverlies tegen te gaan en de huid te voeden, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.
 2. Krachtige antioxidanten: Om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en tekenen van veroudering te bestrijden, zijn krachtige antioxidanten van essentieel belang. Producten met krachtige antioxidanten zoals vitamine C, E, en retinol kunnen helpen om de huid te vernieuwen en te verjongen.
 3. Stimulatie van collageen en elastine: Het stimuleren van de productie van collageen en elastine is cruciaal voor het behoud van een stevige en elastische huid. Behandelingen zoals microneedling en radiofrequentie kunnen helpen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, waardoor de huid steviger en gladder wordt.
 4. Diepgaande exfoliatie: Na je 35ste kan de celvernieuwing vertragen, waardoor de huid er dof en levenloos kan uitzien. Diepgaande exfoliatie met behulp van chemische peelings of microdermabrasie kan helpen om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren, waardoor een stralende teint wordt onthuld.
Het verschil met een huid van 30 jaar:Op de leeftijd van 35 kunnen tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels meer uitgesproken worden en kan de huid meer behoefte hebben aan intensieve hydratatie en collageenstimulatie. Het is belangrijk om een meer gerichte en geavanceerde aanpak te hanteren om de jeugdige uitstraling te behouden.Bij HuidTherapie Zuid begrijpen we de unieke behoeften van de 35+ huid en bieden we op maat gemaakte behandelingen en advies om je huid gezond, stralend en jeugdig te houden, zelfs na je 35ste. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we je kunnen helpen om je beste huid te bereiken, ongeacht je leeftijd.

Voor de 40+ leeftijd:

Teken van veroudering zoals diepere rimpels, verlies van stevigheid en elasticiteit, en een doffere teint kunnen meer merkbaar worden. Wat heeft de huid van 40+ nodig?
 1. Intensieve hydratatie en voeding: Na je 40ste kan de huid meer behoefte hebben aan intensieve hydratatie en voeding om tekenen van veroudering tegen te gaan. Het gebruik van rijke, voedende producten helpt om de huid te voeden en te hydrateren, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid er stralender uitziet.
 2. Versteviging en lifting: Behandelingen die gericht zijn op het verstevigen en liften van de huid worden steeds belangrijker na je 40ste. Radiofrequentiebehandelingen en ultrasone therapie kunnen helpen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.
 3. Vermindering van pigmentvlekken: Naarmate we ouder worden, kunnen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken meer zichtbaar worden op de huid. Behandelingen zoals chemische peelings en lasertherapie kunnen helpen om pigmentvlekken te verminderen en de teint egaler te maken.
 4. Bescherming tegen verdere schade: Bescherming tegen schade door de zon en vrije radicalen blijft essentieel na je 40ste. Het dagelijks gebruik van breedspectrum zonnebrandcrème en antioxidantrijke huidverzorgingsproducten helpt om verdere schade te voorkomen en de gezondheid van de huid te behouden.
Contact opnemen voor een huidverjongende behandeling bij Huidtherapie Zuid Antwerpen of Hoogstraten

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Online boeken was nog nooit zo makkelijk! Kies jouw behandeling op basis van huid klachten of wensen. Of boek eerst een kennismakingsbehandeling. Je kan terecht in onze 2 filialen, Hoogstraten en Antwerpen bij skinexperts Barbara en Sally.

Locatie AntwerpenArthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen