GELAATSVERZORGING ZUURSTOFTHERAPIE OF OXYGEN THERAPIE, IDEAAL VOOR DE RIJPERE HUID, FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS.
In Amerika is het alom geweten, zuurstoftherapie is hot. Madonna doet het al jaren, en is er helemaal weg van. Met osmotische druk wordt zuurstof onder de huid gebracht aan de hand van een zuurstofmachine met vernevelaar. De werkzame stoffen in serums dringen door de zuurstof dieper in de huidlagen van het gelaat door, en blijven daar enkele weken hun werking doen. Dit is een enorme oppepper voor uw huid.

LUXE ZUURSTOFBEHANDELING  
Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingredie¨nten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.


WAT DOET ZUURSTOFTHERAPIE VOOR UW HUID?
Zuurstoftherapie zal uw huid boosten, opklaren, een natuurlijke 'gloss" geven, op-liften, kalmeren en essentiële ingrediënten tot onder de basale cellaag inbrengen wat resulteert in een gezondere huid, ongeacht uw huidtype-kleur-of conditie. Zuurstoftherapie stimuleert celvernieuwing, reduceert huidveroudering en fijne lijntjes & rimpels. Het vermindert de droogheid van uw huid, en vitaliseert de 'normale huid'. Een intense supergeconcentreerde oppepper voor je gezicht van regenererende en liftende plantaardige en biologische extracten. Zuurstoftherapie beschermt en bevordert het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een strakke vitale huid die straalt en voelt als herboren. 

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van schoonheidsspecialistes. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw gelaatsverzorging of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail contact@huidtherapiezuid.be; of boek online.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.