IMAGE I PEEL  I GOING BEYOND

GOING BEYOND – THE SIGNATURE FACELIFT & LIGHTENING LIFT

Tijdens deze Going Beyond Peel-behandeling worden 2 verschillende peelings met elkaar gecombineerd. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Melk- en kojiczuur zorgen voor het verlichten, egaliseren en hydrateren van de huid. Op deze manier worden zowel rode, als bruine huidverkleuringen met verschillende ingrediënten aangepakt. Doordat er 4 verschillende lagen over elkaar worden aangebracht ervaart de cliënt een unieke behandeling.

INDICATIES

Alle huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen, roodheden.

ONLINE BOEKEN

Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een pigmentatie  behandeling aanduiden in de boekingstool.


GOING BEYOND – THE SIGNATURE FACELIFT & WRINKLE LIFT

Het combineren en layeren (creëren van laagjes) van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel- behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan. Het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar zorgt voor een extra boost.

INDICATIES

Alle huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.

ONLINE BOEKEN

Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een anti-aging behandeling aanduiden in de boekingstool.


GOING BEYOND – LIGHTENING LIFT

Durf jij een stap verder te gaan en pigmentatie en/of huidverkleuringen effectief te behandelen? Door het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar en gebruik te maken van zowel enzymatische als chemische exfoliatiemethoden in deze Going Beyond Peel-behandeling, geef je de huid een ultieme boost. Dit in combinatie met verschillende innovatieve plantaardige ingrediënten, gericht op het egaliseren van de teint, laat de huid stralen als nooit tevoren.

INDICATIES

Normale tot vette huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijk­ matige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen.

ONLINE BOEKEN

Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een pigmentatie  behandeling aanduiden in de boekingstool.


GOING BEYOND – ACNE LIFT

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. De voorbereidende exfoliatie waarbij een combinatie wordt gebruikt van enzymen en zuren maakt deze behandeling vernieuwend en geeft een unieke ervaring zowel voor de professional, als cliënt.

INDICATIES

Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

ONLINE BOEKEN

Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een acne behandeling aanduiden in de boekingstool.


GOING BEYOND • ADVANCED BHA LIFT & ORMEDIC LIFT

Deze extra intensieve Going Beyond Peel-behandeling combineert het beste van beide werelden bij het behandelen van hardnekkige acne bij vette huidcondities. Waar het salicylzuur van I PEEL – Advanced BHA Lift de poriën zuivert en regulerend werkt op de talgklier om zo actieve pustels doelgericht aan te pakken, zorgt de Ormedic Lift juist voor het kalmeren en in balans brengen van de huid. Extra fijn om effectief de geïrriteerde huid mee te behandelen.

INDICATIES

Vette huidtypen, acne graad 3­4, verwijde poriën, pustels, gedehydrateerde huid. Wees extra voorzichtig met huidtype Fitzpatrick IV of hoger om het risico op hyperpigmentatie te voorkomen.

ONLINE BOEKEN
Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een zware acne behandeling aanduiden in de boekingstool.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.