Hydratatie boost Hydra terende facial bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

De ultieme hydratatie met AQUAGLOW HYDRAGLOW 

Ervaar de ultieme hydratatie boost met onze Hydra-Terende Facial bij Huidtherapie Hoogstraten, waar we gebruik maken van de exclusieve Aquaglow Hydraglow machine, onder leiding van onze skinexpert Barbara. Onze Hydratatie Boost Hydra-Terende Facialis een unieke combinatiebehandeling met zuurstoftherapie en ampullen van Image Skincare & Mesoestetic, samen met onze state-of-the-art Oxygen machine uit de VS! Deze behandeling begint met een zachte exfoliatie om de huid te ontdoen van dode huidcellen, waardoor er ruimte ontstaat voor het opnemen van puur collageen en hyaluronzuur. Vervolgens wordt de huid intens gehydrateerd met collageen en hyaluronzuur om haar te voeden en te verjongen.

Pure Oxygen 

De Oxygen machine wordt ingezet om onder hoge druk pure vitaminen in de huid te brengen, waardoor deze de broodnodige zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Deze behandeling is ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, omdat er geen zuren of naalden worden gebruikt.Onze Hydra-Terende Facial, vergelijkbaar met de populaire Hydrafacial, wordt volledig op maat gemaakt voor jouw huidtype en wordt uitgevoerd met de beste medische producten.
Huidtherapie Hoogstraten biedt niet alleen een uitzonderlijke behandeling, maar ook een prachtige omgeving en de professionele en toegewijde skinexperte Barbara.


Hydra-terende facial 

De Hydra-terende Facial is een geavanceerde behandeling die gericht is op het reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen van de huid. Het maakt gebruik van een uniek Vortex-fusion systeem dat tegelijkertijd zuigt, reinigt en hydrateert. Hier is hoe het werkt:
 1. Reinigen: De Hydra-terende Facial begint met een diepe reiniging van de huid, waarbij vuil, olie, onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd. Dit gebeurt met behulp van een zachte vacuümsuctie die de poriën opent en de huid voorbereidt op de volgende stappen.
 2. Exfoliatie: Vervolgens wordt de huid voorzichtig geëxfolieerd met een speciale mix van zuren, waaronder glycolzuur en salicylzuur. Deze zuren verwijderen de bovenste laag dode huidcellen en onthullen een gladdere, egalere huidskleur.
 3. Hydratatie: Na de exfoliatie wordt de huid intensief gehydrateerd met krachtige antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Deze hydraterende serums worden diep in de huid geïnfuseerd om de huid te voeden, te verzachten en te herstellen.
 4. Bescherming: Tot slot wordt de huid beschermd met een speciale cocktail van antioxidanten en SPF om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling. 

Resultaten meteen zichtbaar!

Het resultaat van een Hydra-terende Facial is direct zichtbaar: een stralende, gehydrateerde en gezonde huid zonder irritatie of downtime. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw huid.Bij Huidtherapie Hoogstratenbieden we een vergelijkbare ervaring met onze Hydra-Terende Facial, die op maat wordt gemaakt voor uw huidtype en wordt uitgevoerd met de beste medische producten en technieken.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Online boeken was nog nooit zo makkelijk! Kies jouw behandeling op basis van huid klachten of wensen. Of boek eerst een kennismakingsbehandeling. Je kan terecht in onze 2 filialen, Hoogstraten en Antwerpen bij skinexperts Barbara en Sally.

Locatie AntwerpenArthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen