Een vitaminebehandeling voor je huid kan wonderen doen! 

Ontdek de kracht van een vitaminebehandeling bij HuidTherapie Zuid, onze gloednieuwe locatie in Hoogstraten.

Vitaminen voor je huid!

Soms kan een doffe, vale teint op de huid voorkomen, vaak als gevolg van een gebrek aan essentiële vitaminen. Gelukkig bieden wij een oplossing met onze topbehandeling: de Hydroabrasie Hydra Glow Machine, exclusief verkrijgbaar bij HuidTherapie Zuid Hoogstraten, onder leiding van skinexperte Barbara. Deze innovatieve behandeling stelt ons in staat om een scala aan vitamines, waaronder vitamine A, B, C, D, E en F, in de huid te infuseren. Hierdoor wordt de doffe teint aangepakt en krijgt de huid een boost van essentiële voedingsstoffen. Na de behandeling zult u merken dat uw huid weer straalt van gezondheid en vitaliteit. Of u nu te maken heeft met een droge of vette huid, onze vitaminebehandeling is geschikt voor beide huidtypes. Een doffe teint kan gepaard gaan met verschillende huidproblemen, zoals droge plekken, onzuiverheden of lichte schilfering. Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak kunnen we uw huid weer in balans brengen en laten stralen. Kom langs bij HuidTherapie Zuid in Hoogstraten voor een verjongende vitaminebehandeling met onze Hydro-brasie Hydra Glow Machine. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar zelf het verschil.


Doffe, vale huid met vitaminetekort oppeppen met de Hydra Glow machine gecombineerd met Zuurstoftherapie in Huidtherapie Zuid Hoogstraten


Soms hebben mensen gewoon last van een doffe, vale teint op de huid. De huid straalt dan niet, en dit type huid gaat soms gepaard met andere huidproblemen. De meest voorkomende oorzaak is een gebrek aan vitaminen. Deze vitaminen kunnen we in de huid sluizen met een dermapen behandeling nanobrasie, dus zonder naalden. Het hoofdingredient van deze behandeling zijn multivitaminen, meer bepaald vitamine A,B,C,D,E en F. Na deze vitaminebehandeling gaat u naar huis met een stralende huid. Door de Hydra Glow machine in combinatie met Zuurstoftherapie wordt uw huid licht gepeeld en vervolgens gehydrateerd door middel van zuurstoftherapie. Een topbehandeling favoriet van vele klanten. 

Droge of vette huid

Wie last heeft van een doffe, vale huid, kan zowel een vette huid - als een droge huid hebben. Bij een vette huid gaat een doffe teint vaak gepaard met onzuiverheden. Bij een droge huid gaat een doffe teint vaak gepaard met droge plekken of lichte schilftertjes, overgevoelige reacties of een trekkerig gevoel. Kies in beide gevallen voor een behandeling voor de huid met vitaminetekort. Boek vandaag nog je behandeling op onze gloednieuwe locatie in Hoogstraten.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Online boeken was nog nooit zo makkelijk! Kies jouw behandeling op basis van huid klachten of wensen. Of boek eerst een kennismakingsbehandeling. Je kan terecht in onze 2 filialen, Hoogstraten en Antwerpen bij skinexperts Barbara en Sally.

Locatie AntwerpenArthur goemaerlei 50 Antwerpen Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen
Locatie HoogstratenBredaseweg 32 Hoogstraten Openingstijden
Ons team staat  6 dagen per week voor u klaar! Boek online
 • Ma 09:30-22:00
 • Di 09:30-22:00
 • Wo 09:30-22:00
 • Do 09:30-22:00
 • Vr 09:30-22:00
 • Za 09:30-22:00
 • Zo 09:30-22:00
ook geopend op zon- en feestdagen