WINTER RETREAT FACIAL

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

INDICATIES

Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping.

ONLINE BOEKEN
Onze boekingstool is zo ingericht dat u als klant voornamelijk aangeeft welk huidprobleem u graag wil aanpakken. In dit geval kan je best een anti aging behandeling aanduiden in de boekingstool.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.