BIJ HUIDTHERAPIE ZUID BEHANDELEN WE JE OOGWALLEN 

HOE BEHANDEL JE OOG WALLEN? 

Er is goed nieuws, je hoeft tegenwoordig niet meer naar de plastisch chirurg om je wallen te laten verwijderen of verminderen, het is nu ook mogelijk ze te behandelen met ME Global Eyecon van Mesoestet dermapen behandeling of LPG endermolift. Deze behandelingen zijn natuurlijk en onschadelijk voor de gezondheid. Ze laten een vermoeide aanblik van wallen verdwijnen waardoor het gezicht er jonger en frisser uitziet.

OOG WALLEN BEHANDELEN OP EEN NIET-INVASIEVE MANIER

Wallen onder de ogen zijn niet leeftijdsgebonden, het zijn verdikkingen onder de ogen veroorzaakt door een vocht- of vetophoping. Wallen onder de ogen kunnen ontstaan als gevolg van vermoeidheid, alcohol, te weinig slaap en dergelijke waardoor het lymfevatenstelsel dat afvalstoffen moet afvoeren niet goed meer werkt. De tunnel naar de lymfe onder de ogen vullen zich dan met vocht, dit gebeurt vooral 's nachts, zo ontstaan wallen onder de ogen. Omdat ze je blik minder stralend en vermoeid maken, hebben ze net als rimpels een verouderend effect waardoor we wallen onder de ogen het liefst snel verwijderen. Het is mogelijk dat je oogwallen ook (lichtelijk) verkleurd zijn, ook daarvoor wordt je behandeld. Belangrijk is om eerst op intake gesprek te komen. Eventueel kan je meteen behandeld worden, geef dat even op voorhand door. 

WAT IS HET VERSCHIL IN BEHANDELING BIJ VOCHTWALLEN OF VETWALLEN?

Weet je niet zeker of je last hebt van vochtwallen of vetwallen onder de ogen? Ga dan plat op je rug liggen en houdt een spiegel boven je gezicht. Verminderen de wallen terwijl je ligt, dan heb je last van vochtwallen. Blijven ze hetzelfde, dan zijn het waarschijnlijk vetwallen, deze zijn mogelijk erfelijk. Vaak zien we ook een combinatie van zowel vet- als vochtwallen.

NA DE BEHANDELING?

Afhankelijk van welke behandeling kan er wat roodheid en wat zwelling zijn maar binnen enkele dagen zijn die verdwenen. Je hebt meerdere behandelingen nodig om de wallen te verminderen in volume, het grote voordeel is dat het zonder snijden of littekens kan. Bovendien zie je na 1 behandeling al resultaat! Wallen onder de ogen verwijderen zonder snijden of littekens, het kan!Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen