WAT IS ACNE BEHANDELEN KORT SAMENGEVAT?
Acne is eigenlijk een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten onzuiverheden. De één heeft alleen mee-eters, de andere heeft kleine witte bultjes, of puistjes, en anderen hebben puisten, papels (kleine, gesloten pukkeltjes zonder pus) of abcessen. Wilt u ook uw acne behandelen? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden en beste mogelijke acne behandeling voor uw huid. 

WAT IS ER PRECIES MET EEN ACNE HUID AAN DE HAND?
 • Verhoogde talgproductie.
 • Verstopte poriën door abnormale verhoorning van opperste huidcellen.
 • Ontsteking van de talgklieren door de bacterie p-acnes. 
 OM ACNE TE BEHANDELEN KIES JE BEST VOOR:
 • Milde acne: bultjes en mee-eters: je hebt overtollige talg. Door contact met zuurstof oxideert deze talg en wordt ze zwart. Kies voor de pure dieptereiniging als basis acne behandeling. 
 • Middelmatige acne: echte puistjes, een combinatie van mee-eters, witte, rode of gele bultjes en pukkeltjes. Kies voor de Dermapen behandeling, of Mesopeel van Mesoestetic. 
 • Ernstige acne: milde + middelmatige acne + pijnlijke verdikte plekken die er een tijd over doen om te genezen. Het is een ontstekingsreactie. Kies voor de Medische peeling.
 • Fout geïnterpreteerde acne: rosacea. Heb je last van roodheid in het gezicht, kleine zichtbare bloedvaatjes, een overgevoelige huid en pukkeltjes waar geen talg in zit maar vooral vocht, dan heb je géén acne. De verschijnselen, of een combinatie ervan, duiden op rosacea. Houd je aan de basisverzorging voor de gevoelige huid. Ingrediënten waarvan we uit onderzoek weten dat ze rosacea kunnen verbeteren zijn vitamine C en niacinamide. een Rosacea behandeling is bv. onze Medische Peeling.
 • Het is perfect mogelijk verschillende acne behandelingen te combineren, rekening houdend met de herstel-tijd van de huid die we altijd moeten respecteren.


ACNE AMPOULES 

Bij het merendeel van bovengenoemde acne-behandelingen is het nodig om als supplement nog een ampoule te kiezen om de acne tegen te gaan. Deze ampoules worden uitgebreid besproken tijdens de intake. Intakes dienen apart ingeboekt te worden wanneer deze niet standaard in de online boeking erbij staan. Alle ampoules zijn apart te betalen en beginnen vanaf €7,50 en lopen op tot €60. 

Acnelan Pack

 • 3 sessies
  1 of 2 sessies zijn niet voldoende om pilosebaceous activiteit te normaliseren. 5 sessies zijn ovedreven voor milde/matige acne. 6 sessies zijn geïnidceerd voor rebelse acne.
 • Interval van 15 tot 21 dagen tussen sessies
  Volgens de criteria van de specialist. Gebaseerd op de gevoeligheid en het vermogen van de huid.

vn acne

 Het Acnelan Pack omvat:
 • Acnelan Multifactor Mask Retinoïden met chemoexfoliant en cellvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel. Krachtige keratolytische en antibacteriële effecten. absorbeert overtollig talg, terwijl het de huid verzacht.
 • Pore Sealing Shield Gel dient als een beschermend schild. Kalmeert en verstevigt de poriën, Verlengt en handhaaft het effect van de werkzame bestanddelen toegepast tijdens de behandeling.
 • Neutralizing Spray Neutralisatiemiddel, anti-uitslag, hydraterend en rustgevend.

CONTACT MET HUIDTHERAPIE ZUID ANTWERPEN

Wilt u een afspraak voor een Acne behandeling of een kosteloze intake? Neem contact met ons op. We helpen u er graag vanaf.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen