HuidTherapie Zuid is de huidspecialist in Antwerpen. Uiteraard kunt u ook op een persoonlijk intakegesprek komen (alleen op afspraak). Aan dit persoonlijk adviesgesprek koppelen wij een kennismakingsbehandeling waarbij wij u huid een basis reiniging geven en een zachte starterspeeling - al dan niet zonder zuren, of met - om uw huid te leren kennen en eventueel voor te bereiden op een verdere behandeling die op afspraak zal plaatsvinden. 

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN KENNISMAKINGSBEHANDELING?
  • Wij kunnen uw huid leren kennen en voorbereiden op de latere behandeling, deze voorbereiding is in de meeste gevallen ook nodig. 
  •  Een deskundig 1-op-1 afspraak met een gecertificeerde huidtherapeute.
  • U krijgt staaltjes mee naar huis om uw huid voor te bereiden op de volgende behandeling, en om uit te testen welke producten het beste zijn voor uw huid.

Neem op tijd vooraf contact met ons op, het liefste via e-mail. Of boek online uw adviesgesprek + kennismakingsbehandeling in.


Gelaatsverzorgingen / gezichtsbehandelingen adviesgesprek

Alle behandelingen zijn combineerbaar. Bespreek samen met uw therapeute welke behandelingen voor u interessant zijn om te combineren tijdens een persoonlijk intake gesprek.
Op basis van dit intakegesprek zijn er ook voordeelkaarten van 5 + 1 behandeling gratis.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen