DOFFE, VALE HUID OPPEPPEN MET NANOBRASIE (DERMAPEN)

Soms hebben mensen gewoon last van een doffe, vale teint op de huid. De huid straalt dan niet, en dit type huid gaat soms gepaard met andere huidproblemen. De meest voorkomende oorzaak is een gebrek aan vitaminen. Deze vitaminen kunnen we in de huid sluizen met een dermapen behandeling nanobrasie, dus zonder naalden. 

DROGE OF VETTE HUID

Wie last heeft van een doffe, vale huid, kan zowel een vette huid - als een droge huid hebben. Bij een vette huid gaat een doffe teint vaak gepaard met onzuiverheden. Bij een droge huid gaat een doffe teint vaak gepaard met droge plekken of lichte schilftertjes, overgevoelige reacties of een trekkerig gevoel. Beide kunnen veel baat hebben bij een:
dermapen behandeling BB glow, ofwel een hydrafacial met vitamine cocktail of een zuurstoftherapie behandeling.

COUPEROSE BEHANDELEN IN HUIDTHERAPIE ZUID

Couperose is een cosmetisch storende maar ongevaarlijke huidaandoening. Couperose gaat meestal samen met abnormale roodverkleuring van de wangen en/of de neus, soms ook op het voorhoofd en een gedeelte van de kin. Soms zijn kleine rode stervormige plekken of lijnen te zien. Couperose kan effectief behandeld worden. U kiest voor couperose behandelen het beste voor een dermapen behandeling tegen couperose of een medische peeling tegen couperose.

HOE ONTSTAAT COUPEROSE?

Couperose is een gevolg van een abnormale toename of uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat. Door het voortdurend fel uitzetten kunnen de adertjes zich permanent verwijden wat een bloedvattekening kan geven op vooral de wangen maar ook centraal op het voorhoofd en op de kin en de neus. Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van rosacea, een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid. In veel gevallen treedt het spontaan op, zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Waarschijnlijk is het erfelijk bepaald. Couperose treedt meestal op rond de leeftijd van 20 jaar en bereikt zijn hoogtepunt op de leeftijd van 45 jaar. Vooral mensen in Noord-West-Europa met een licht huidtype hebben er last van. Men schat dat ongeveer 10% van alle Belgen en Nederlanders couperose heeft.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen