grove poriën behandelen

grove poriën behandelen

grove poriën
Hoe kunnen grove poriën bij Huidtherapie Zuid behandeld worden?

In eerste instantie is het belangrijk dat de talgproductie gereduceerd wordt, waardoor de poriën minder snel verstopt raken en de poriewanden niet verder oprekken. Door een Peeling, zoals bijvoorbeeld een Salicylzuur of Glycolzuur Peeling, zullen de poriën minder snel verstopt raken. We raden je daarom aan de Medische peeling of soft peeling salicyl - Soft peeling glycol te boeken. Om de huidstructuur te verstevigen is het belangrijk dat de collageen en elastine aanmaak in de diepere huidlagen gestimuleerd wordt. We raden je daarvoor een behandeling aan met Dermapen. De huid wordt door beide behandelingen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de collageenaanmaak krijgt een gigantische boost. Hierdoor zal uw huidstructuur aanzienlijk worden verbetert en zullen grove poriën worden verfijnd.

Wat zijn grove poriën?

Poriën zijn openingen in de huid die ervoor zorgen dat talg en zweet uit de huid naar de oppervlakte worden gebracht. Via de poriën wordt het talg verspreid over de huid, wat zorgt voor een goede barrière functie van de huid. Wanneer poriën eenmaal groter geworden, is het niet makkelijk ze weer te reduceren. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat poriën wijder of groter worden. Grove poriën zijn vaak te vinden rond de neus en op de T-zone.

Wat zijn de oorzaken van grove poriën?
  • Door verschillende oorzaken kunnen poriën groter en dus meer zichtbaar worden. Wat zijn de oorzaken van grove poriën?
  • Aanleg
  • verlies van collageen (door zonneschade of ouder worden): De huid wordt slapper met niet alleen rimpels tot gevolg; ook de poriën kunnen daardoor uitzakken.
  • Verstopte poriën; door bijvoorbeeld make-up of een verhoogde talgproductie (vette huid, acne, meeëters) 

Contact met Huidtherapie Zuid

Wilt u bij ons terecht voor advies over vergrote en verstopte poriën? Neem contact met op met Huidtherapie Zuid. Wij dragen graag bij aan een gezonde en egale huid! Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.