Als echte pigment specialist in Antwerpen weten we bij HuidTherapie Zuid heel goed hoe we uw pigmentvlekken moeten behandelen. Van de meer lichte pigmentvlekken tot de zwaardere gevallen en alles er tussenin.

Er zijn twee van onze behandelingen die het meest effectief zijn om pigmentvlekken te verminderen:

  • Dermapen behandeling: De dermapen is een revolutionaire techniek waarbij huidverbetering optreedt. Dit gebeurt door de kwaliteit van de huid over het algemeen te verbeteren, maar ook door bepaalde problematiek te bestrijden, zoals pigmentvlekken.

  • Medische peeling: Medische peelings zijn vandaag de dag effectiever dan ooit. Bij HuidTherapie Zuid zien we een medische peeling als een ware onderhoudsbeurt van de huid. Het geeft uw huid een echte boost. Pigmentvlekken zijn daardoor minder duidelijk aanwezig.

Waarom kiezen voor pigment specialist in Antwerpen?

In de loop der jaren hebben we intussen tal van mensen met pigmentproblemen verder geholpen. Door consequent pigmentvlekken te verminderen en de algemene kwaliteit van de huid te verbeteren, zijn onze klanten keer op keer tevreden. In combinatie met ons grote aanbod zijn we dan ook van mening dat de term ‘pigment specialist’ zeker van toepassing is.

Bent u benieuwd naar een uitgebreide uitleg over pigment en wat de juiste behandelmethoden precies inhouden? Neem dan hier een kijkje. We nemen stap voor stap met u door hoe pigment ontstaat en wat de huidige bekende behandelingen zijn die de aanwezigheid van pigmentvlekken vermindert.

Pigment specialist antwerpen

Online afspraak boeken

Als pigment specialist in Antwerpen maken we het u graag zo makkelijk mogelijk om een afspraak te boeken. Vandaar dat er voor u de opties is om dit direct online te doen. U ziet de verschillende behandelingen voorbij komen en kunt zelf kiezen welke tijd hebt beste voor u uitkomt.

Uw pigmentvlekken worden dan ook zo snel mogelijk door HuidTherapie Zuid onder handen genomen. Uw huid is binnen de kortste keren gezonder dan ooit!


Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan "geen voorkeur". Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 049-5233336 | Sally@huidtherapiezuid.shop | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.