Ontharing vrouwen

Ontharing vrouwen

Ontharing vrouwen
Een topadresje voor vrouwen ontharing, het beautysalon van Huidtherapie Zuid
Vrouwen zijn bij Huidtherapie Zuid aan het juiste adres voor een zeer persoonlijke en detaillistische ontharing van het hele lichaam, gaande van het gelaat tot de voeten. Uw therapeute volgt uw huidconditie op en gebruikt in samenspraak met U de beste producten van het Australische topmerk Lycon.

7 verschillende flavours wax ideaal voor de delicate vrouwenhuid
U kan kiezen voor een ontharing met chocolade of aardbeienwax, of zelfs cocoswax voor de extra gevoelige tot onverdraagzame huid. De afwerking gebeurd altijd met een lavendelwax, om zelfs zeer korte of donshaartjes te verwijderen. Een haarloze en verzorgde huid is voor iedereen mogelijk, dankzij de specialisten van Huidtherapie Zuid.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw ONTHARING VROUWEN, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail                      ; of boek online