Bodyscrub

Bodyscrub

Bodyscrub
Homemade bodyscrubs, biologisch en met veel liefde bereid in beautysalon huidtherapie Zuid
Bij huidtherapie zuid kan u terecht voor een deugddoende bodyscrub, huidbereid, op basis van biologische planten en kruiden. Deze kan bestaan uit een basis crème waar essentiële exfoliërende ingrediënten aan zijn toegevoegd, maar ook uit bv. koffie, zout of suiker.

De bodyscrub wordt voor u samengesteld op basis van de conditie van uw huid en lichaam. Uw huid wordt op een zachte manier ontdaan van dode huidcellen, en zal weer helemaal stralen.

Na een deugddoende bodyscrub in dit schoonheidsinstituut, is uw huid weer helemaal klaar voor een nieuwe start
U kan ervoor kiezen de bodyscrub gepaard te laten gaan met een enzymatische gelaatspeeling. Dan wordt u meteen van kop tot teen gescrubd. Dit kan eventueel ook in duo-behandeling of in kleine groepjes. Na het scrubben van uw huid, wordt u met warme kompressen helemaal schoongemaakt, of kan u ervoor kiezen bij ons een douche te nemen. 

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw bodyscrub, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail             ; of boek online