Wimperextensions

Wimperextensions

geen horrorverhalen met uitgevallen wimpers bij Wimperspecialiste Hannah
Je kent het wel, die horror-verhalen van een vriendin, een kennis of een collega, waarbij niet professioneel geplaatste wimperextensions uitdraaiden op een regelrechte ramp. Te veel lijm, de verkeerde techniek, te weinig ervaring, hebben helaas de reputatie van wimperextensions een beetje laten inboeten. Spijtig, want het kan ook anders. Top wimperspecialiste Hannah bewijst dat het ook anders kan. Volgens haar, ligt het vooral aan het 'juist' plaatsen van de wimpertjes, en het niet 'attaqueren' van babywimpertjes die nog in de groeifase zitten. Hannah is een perfectioniste, en plaatst enkel wimpers op stevige, volgroeide wimpers die de extension kunnen 'dragen'. Daarbij is ze uiterst voorzichtig dat wimpertjes in de groeifase niet aangeraakt worden met lijm. En dat doet ze als een pro! Ervaar het zelf, en boek nu een nieuwe set Wimperextensions. 
 
De wimperextensions worden alleen geplaatst op de wimpers in de catagene en telogene fase. Zo kunnen uw wimpers in de anagene fase natuurlijk blijven doorgroeien, waardoor u het hele jaar door met mooie wimpers zal pronken.

 
Hier ziet u hoe de natuurlijke wimpers worden gescheiden van de wimpers in de baby-groei fase, zodat deze ongestoord verder kunnen groeien.

 
Hannah is een top experte op het gebied van wimperextensions. 

Wimperextensions met gratis allergie-test bij Huidtherapie Zuid
Zijn wimperextentions helemaal nieuw voor u en wilt u graag eerst een intake gesprek inclusief Patchtest? Dan kan u een afspraak plannen voor de Intake & Patchtest. Deze afspraak duurt 30 minuten. We bespreken rustig alle mogelijkheden en er wordt een patchtest uitgevoerd. Dit is om te kijken of u een allergische reactie krijgt op de producten die gebruikt worden. Tijdens de Patchtest zullen wij een tiental wimpertjes onopvallend plaatsen op uw natuurlijke wimpers. U kunt dan binnen 48 uur zien of u een allergische reactie krijgt op de producten. Eventueel is er een mogelijkheid tot speciale latex-vrije anti-allergische lijm. Uit ondervinding weten we wel dat die iets minder goed hecht dan de standaard wimperlijm. 

Wimperextentions One by One
Bij de wimpertechniek One by One wordt er op elke natuurlijke wimper één extension geplaatst. 

Wimperextentions One by One Mixed Volume
Bij de wimpertechniek One by One Mixed Volume wordt er op een gedeelte van de natuurlijke wimpers handgemaakte volume waaiers geplaatst. Deze waaiers worden gemaakt met zeer dunne extention haartjes. Op de overige natuurlijke wimpers wordt met de one by one techniek 1 extentions per natuurlijke haar geplaatst. 

Wimperextentions russian Volume 
Bij de wimpertechniek Volume wordt er op iedere natuurlijke wimper haar een handgemaakte volume waaier geplaatst. Deze waaiers worden gemaakt met zeer dunne extention haartjes. Omdat deze haartjes veel lichter zijn dan de haartjes die worden gebuikt voor de OBO techniek kunnen hierbij meerdere haartjes op één natuurlijke wimper haar geplaatst worden. 

Lees hier veel gestelde vragen (FAQ) over wimperextensions, prijzen, opties en meer. 

Boek nu wimperextensions in een prachtige setting op het Antwerpse zuid, aan de beste prijs
Boek online bij wimpersspecialiste Hannah of chat met de receptie voor een afspraak