Gelaatsverzorging Calming met Iontoforese

Gelaatsverzorging Calming met Iontoforese

Gelaatsverzorging Calming met Iontoforese

Hoe werkt de Calming gelaatsverzorging met Iontoforese (galvanic)?

De Calming gelaatsverzorging met Iontoforese is geschikt voor de normale tot licht vette huid. We gebruiken een hooggeconcentreerd multivitaminen serum dat een onmiddellijke huidverbetering teweeg zal brengen.

Bekijk hier de werking van Iontoforese


Iontoforese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in de diepere huidlagen (lederhuid) binnen te loodsen. Het versterkt de werking van maskers en andere verzorgingsproducten aanzienlijk. Door gebruik van het iontoforese apparatuur worden producten (werkstoffen) met negatieve lading via de positieve lading binnen geloodst en andersom. We gebruiken hiervoor huidverbeterende ampullen. 

Ionisatie zorgt voor het effectiever insluizen van serums 

Het effectief en pijnloos insluizen van werkstoffen, via een symmetrische hand-electrode, in de diepere huidlagen heeft verschillende effecten:

  • Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie.
  • Het verhoogt het regeneratievermogen van de huid
  • Het verbetert het huidbeeld en deze verbetering is al na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.

Deze Iontoforese ( of ionisatie - galvanic) methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Het is een toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door de huid getransporteerd worden (transdermaal) door middel van een lichte, haast onvoelbare stroom. Deze wordt door de klant niet als stroom ervaren, maar voelt op bepaalde plaatsen van de huid licht prikkelend aan.

Serums en werkstoffen van ons huismerk Skjincare

Laat je inspireren en boek de Calming Gelaatsverzorging,  geschikt voor zeer gevoelige huidtypes en voor een huid die last heeft van jeuk, uitslag, irritatie of eczeem. De hoofdingrediënten in deze Calming verzorgingslijn zijn: Stellaria Media (Vogelmuur / Sterremuur), ondersteund door: Aloe Vera, Driekleurig Viooltje, Duizendblad, Sheaboter, Avocado olie, Abrikozenpitolie, Haver, Vitamine E en Spirulina. Geniet van de puur biologische essentiële oliën van Bergamot, Lavendel alpine, Ceder-Atlas, Sandelhout en Roos-Geranium. De behandeling wordt afgesloten met een witte kleimasker, ideaal voor de overgevoelige huid.  


DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON HUIDTHERAPIE ZUID. 

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32; mail   ; of boek online.BOEK ONLINE!
LAST MINUTES!