DERMAPEN RIMPELS, DE NIEUWSTE GENERATIE RIMPEL BEHANDELING MET ONMIDDELLIJK RESULTAAT. 

DERMAPEN, DE WERKING
De Dermapen van Huidtherapie Zuid is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te voorzien van zeer geconcentreerde vitamine preparaten. De Dermapen is de verbeterde versie van en heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

WERKING DERMAPEN (MICRO-NEEDLING THERAPIE)
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘openen’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren, en toediening van geconcentreerde serums of vitamine-cocktails mogelijk te maken. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt vanuit de diepte in de huid op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

DERMAPEN RIMPELS IS EEN ZEER EFFECTIEVE BEHANDELING TEGEN RIMPELS, KRAAIENPOOTJES EN FIJNE LIJNTJES
Tijdens de dermapen rimpels behandeling brengen we serums en cocktails in die zeer effectief rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes bestrijden.

WELKE PRODUCTEN KUNNEN WE INSLUIZEN NA DE ELEKTROPORATIE (DERMAPEN) VAN DE HUID? 
Om deze serums en cocktails te bespreken is er uiteraard eerst een intake met alle nodige informatie. Daarna kan u zelf een serum kiezen, een combinatie van meerdere serums, of een serumcocktail.

BEHANDELFREQUENTIE DERMAPEN
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij micro-needling therapie, microdermabrasie en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 4-6 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

DERMAPENBEHANDELING (MICRO-NEEDLING THERAPIE)
Voor de behandeling wordt een BCN Classic Serum of BCN Cocktail Serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen in lijnen over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, in Huidtherapie Zuid is maximum 0,7 mm, beginnend met 0,25 aan het voorhoofd en rond de ogen. Als huidtherapeuten mogen we tot 1mm gaan, maar meestal blijven we tussen de 0,25 en 0,50 mm, afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. We gaan door tot de huid licht rozé wordt, nooit rood. Na de behandeling zal de huid namelijk nog een tintje roder worden, maar nooit héél rood. U ben dus onmiddellijk terug 'toonbaar'. De huid sluit zich na 7 minuten na aanraking met de dermapen, het is dus vanzelfsprekend dat de cocktails snel moeten worden ingebracht. Hiervoor gebruiken we de jade roller. De jade roller voelt heerlijk koel aan. Eventueel kunnen we de behandeling ook aanvullen met het insluizen van de serums door middel van ultrasoon of zuurstoftherapie. Meer informatie hierover op uw intakegesprek. 

Uw huidtherapeute kan nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zal dit tijdens het opstellen van het behandelplan met u bespreken. Eventueel zal uw huidtherapeute u het gebruik van thuisverzorgingsproducten van BCN Post adviseren. De naalden zijn inert en anti allergeen, de kans op allergische reacties is dan ook niet aanwezig. 

HOE REAGEERT MIJN HUID OP DE DERMAPEN BEHANDELING?
Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag. Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Dermapen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met de BCN Solar en in de opvolgende dagen de Mesovita vitamin Treatment aan te brengen op het behandelde gebied. Alle producten zijn vrijblijvend te koop bij Huidtherapie Zuid. 

CONTRA INDICATIES DERMAPEN
 • Gebruik van antistollingsmiddelen
 • Jonger dan 18 jaar, huid is nog niet helemaal ontwikkeld
 • Auto immuunziekte
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Huidziekten zoals ernstig eczeem of psoriasis
 • Bepaalde huidbeschadiging: plotse vreemde uitslag, allergie of andere 
 • Actieve herpes simplex in het te behandelen gebied
 • Roodheid door zonnebrand

ADVIES AAN DE KLANT NA DE DERMAPEN BEHANDELING  
 • Gebruik de eerste 8 uur na de behandeling geen make up of parfum.
 • Geef de huid rust
 • Blijf 2 weken weg uit de zon en gebruik geen zonnebank, dit geeft pigmentvlekken
 • Gebruik dagelijks een SPF 50 tot 4 weken na de behandeling.

Boek online uw schoonheidsbehandeling


Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een arrangement op maat. Alle beschikbare behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

© 2019 HuidTherapie Zuid - Antwerpen | 032-577732contact@huidtherapiezuid.be | Onderdeel van the Wellness Room - Antwerpen