BB Lips and Eyes: droge lippen en vermoeide ogen boost

BB Lips and Eyes: droge lippen en vermoeide ogen boost

BB LIPS
oogcontour cocktail
DE BB LIPS and eyes TREATMENT IS EEN COMBINATIE VAN DERMABRASIE EN nano-mesotherapie, BEIDE UITGEVOERD DOOR DE DERMAPEN.

BB LIPS geeft je vollere, gehydrateerde en gezonde lippen, in de kleur die jij wenst of zonder kleur! BB Eyes geeft je sprankelende, uitegeslapen en ontspannen ogen en oogcontouren (weg wallen)! 

Dermabrasie klinkt velen al bekend in de oren. We hebben bewust de term Micro weggelaten (micro-dermabrasie), omdat er voor deze behandeling sprake is van NANO-brasie, geen micro. Wat is het verschil? Nano brasie slijpt als het ware op een veel mildere manier de hoornlaag van de huid er af, door middel van de Nano-cardridge. Doordat de hoornlaag er af is, zal de huid dikker, steviger en gladder worden. Fijne lijntjes en rimpeltjes op de lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon.  Voor de ogen werken we met BCN Oculare Peptiden, een intense boost voor oogwallen en vermoeide huid rondom de ogen 

HOE VAAK KAN JE BB LIPS TREATMENT LATEN DOEN?

Je kan de BB LIPS AND EYES Treatment om de 2 weken laten uitvoeren, of eventueel een kuur van 3 behandelingen op 6 weken tijd. Onderhoudsbeurten kan je inplannen om de 2-3 maanden. BB LIPS AND EYES Treatment kan niet boven  fillers, maar je kan deze laatste wel 2 weken na de BB LIPS door je arts laten zetten indien gewenst.

WANNEER IS BB LIPS TREATMENT IDEAAL VOOR JOU?

Wanneer je graag gehydrateerde , en eventueel gekleurde lippen wil. Het kleurtje is echt niet verplicht, je kan ook enkel de hydratie nemen. 

WAT ZIJN DE CONTRA- INDICATIES VAN BB GLOW TREATMENT?

Ben je zwanger, heb je een actieve infectie in het gelaat, kwaadaardige huidaandoening, zonverbrande huid, autoimmuunziekte, dermatoses zoals eczeem of psoriasis, rosacea en telangiectasias, dan is BB LIPS AND EYES Treatment helaas niet geschikt voor jou.

HOE VERZORG JE BEST JE LIPPEN NA, NA EEN SESSIE BB LIPS?

Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.