Gediplomeerde therapeutes

Gediplomeerde therapeutes

Achter de schermen van Huidtherapie Zuid

Al onze therapeutes zijn zowel in Huidtherapie Zuid als the Wellness Room werkzaam.
Ze zijn zeer ervaren met alle behandelingen die wij aanbieden, correct en professioneel in de omgang en verzorgingen, en last but not least, heel enthousiast jullie behandeling tot een top resultaat te leiden. Maak kennis met onze therapeutes en huidtherapeutes : 


Barbara

Is iedere dag aanwezig.  Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Ze werkte toen als wellness therapeute en schoonheidsspecialiste. Sinds 2014 werkt Barbara voornamelijk achter de schermen. Het team leiden, het management, de boekhouding, de correspondentie, het contact met de klanten en de leveranciers, de website, het online bookingsysteem, de marketing, de social media, etc. Ze heeft het volste vertrouwen in haar team The Wellness Room en alle topbehandelingen die zij u kunnen bieden. Sinds 2018 is Barbara verder gespecialiseerd in Medische Gelaatsverzorgingen in de Beauty afdeling van The Wellness Room: Huidtherapie Zuid. U kan haar daar boeken voor Medische Peeling, Microdermabrasie, zuurstoftherapie en Dermapen. Reserveer rustig je (gratis) intake gesprek, waarbij ze je alles zal uitleggen over geconcentreerde huidserums &huidcocktails op basis van vitamine preparaten.


Ruth

Werkt op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag.  Onze therapeute Ruth is gespecialiseerd in pedicure, professionele gelaatsverzorgingen, ontspannings – & dieptemassages, en alle soorten ontharingen voor mannen en vrouwen.  Haar top 3 geboekte behandelingen zijn: 1. Brazilian Wax 2. Medische Pedicure 3. Brow Shaping  Met een extra cosmetische achtergrond is zij ook zeer sterk in het adviseren van de juiste schoonheidsbehandeling voor u. Ruth heeft 10 jaar ervaring opgedaan in o.a. Bali, Thailand, USA en Ierland. Ruth staat gekend om haar gedrevenheid, vriendelijkheid en optimisme! Down-to-earth, weet ze heel goed hoe ze aan alle wensen van zelfs de meest veeleisende klanten kan voldoen. Ze heeft een enorme passie & talent voor het beroep schoonheidsspecialiste en is daarom de perfecte match in The Wellness Room. Ruth is afkomstig uit Ierland en spreekt momenteel alleen Engels.


Hannah

Werkt op woensdag, donderdag en in het weekend. Onze Therapeute Hannah is gespecialiseerd in Wimperextensions, wimperlifting, wimperkleuring, microblading (microblading wordt later nog opgenomen in ons assortiment). Haar top 3 geboekte behandelingen zijn dan ook 1. Wimperextensions 2.Wimperlifting 3. Biologische Gelaatsverzorging. Bovendien geeft Hannah jou wimper-verzorgingsadvies voor thuis, en een fantastische wimperserum om jouw wimpers sneller te laten groeien. Hannah is all-round schoonheidsspecialiste en geeft ook met zeer veel zorg een professionele biologische gelaatsverzorging op huidtype. Relaxerende massages is één van haar andere troeven. Hannah weet de kneepjes van het vak om u een zeer ontspannende nek-& rugmassage te geven.   Hannah neemt iedere klant als een project op zich en werkt alles tot in de puntjes af.


Monica

Werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag  Onze Therapeute Monica is gespecialiseerd in alle soorten Energetische massages, dieptemassages, hotstone massage en alle andere massages. Ze geeft ook zeer kwaliteitsvolle gelaatsverzorgingen, en ontharingen voor zowel mannen als vrouwen.  Haar top 3 geboekte behandelingen zijn: 1. Mindfullness massage 2. Brazilian Wax 3. LPG endermolift  Monica staat gekend om haar relaxte chill-factor, enorme passie voor massages, studies voor alternatieve therapieën, natuur – en geneeswijzen en haar artistieke kant die ze helemaal doortrekt in haar werk als wellness-specialiste. Monica geeft u graag advies in allerlei alternatieve therapieën om uw gezondheid van thuis uit te verbeteren. Aroma’s en kruiden zijn haar specialisatie dus aarzel niet om daar wat meer over te weten te komen.


Bela

Werkt op Maandag, vrijdag, zaterdag & zondag.  Bela is gespecialiseerd in alle soorten massages met name massages voor pijnklachten. Ze is een krak in het laten wegsmelten van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en de ergste migraine pijnen. Daarvoor hoeft ze niet per se kracht te gebruiken. Bela beschikt over vele ‘Medical Massage’ technieken waardoor ze een grote aanwist is voor het Team van The Wellness Room. Haar top 3 geboekte behandelingen zijn:  1. LPG endermologie 2. Dieptemassage en Balinese Massage 3. LPG endermolift   U kan bij Bela ook terecht voor uitmuntende cellulitis behandelingen en lymfedrainages. Verder is Bela ook gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen op huidtype en LPG endermolift. Na jarenlange ervaring in een SPA hotel in Turkije, weet Bela de knepen van het vak en kan zij het Wellness gevoel voor ieder type klant creeëren: traditionele zeepmassages, hammam-behandelingen, bodypakkingen, Bela weet het als geen ander. Bij haar bent u altijd in goede handen.


Fadia

Werkt op zaterdag, zondag en maandag. Fadia is onze weekendverantwoordelijke. Ze is altijd aanwezig op zaterdag, zondag en maandag, om ervoor te zorgen dat u volledig in de watten kan worden gelegd. Ze ontvangt u met een vriendelijke glimlach en een kruidige thee of koffie om volledig tot rust te komen alvorens uw Wellness-avontuur kan beginnen. De functie is haar op het lijf geschreven: verantwoordelijk, hulpvaardig, en organisatorisch sterk. Fadia is universiteitsstudente Radiologie en vindt tevens haar grote passie in de schoonheidsverzorging waarvoor ze reeds afgestudeerd is bij Denise Gresiac. Af en toe behandelt ze mee in The Wellness Room als therapeute, en ook daarin is ze reuze-goed! Mede door haar medische kennis is ze een sterk teamlid. Fadia heeft een uitgebreide kennis over het lichaam en geeft ook Yoga – en mindfullnesstraining in onze Wellness Retreats. Tevens is ze afslankingscoach en begeleidt ze u graag bij het afvallen en tijdens onze afslankingspakketten.


Rosanne

is onze weekverantwoordelijke -receptieverantwoordelijke. Ze is gemotiveerd en enorm klantvriendelijk. Rosanne heeft kennis én ervaring in de schoonheidssector, en dat maakt haar de ideale persoon om u professioneel en vakkundig te woord te staan op de chat, aan de telefoon of aan de balie, voor al uw Wellness- of beautyvragen.
Rosanne is een duizendpoot, ze werkt snel en doordacht, efficiënt en weet precies welke behandeling u nodig heeft. Klantenprofielen houdt zij graag bij, waardoor u bij haar altijd een persoonlijke benadering krijgt. Rosanne heeft een optimistische en aanstekelijke glimlach, maar is tevens ook correct in het volgen van onze huisregels, waardoor zij altijd de touwtjes in handen neemt. Rosanne heeft een uitgebreide kennis over het lichaam en geeft ook Yoga – en mindfullnesstraining tijdens onze Wellness Retreat Arrangementen. Tevens is ze afslankingscoach en begeleidt ze u graag bij het afvallen en tijdens onze afslankingspakketten.


Simona

Werkt op dinsdag, donderdag, en zaterdag. Onze therapeute Simona is gespecialiseerd in dieptemassages en antistress massages. Ze heeft jarenlang ervaring in massagesalons in Duitsland, Roemenië en België, nadat ze was afgestudeerd als all Round massage therapeute. Ze is tevens afgestudeerd voedingsconsulente en heeft dus heel wat kennis op het gebied van ‘healthy food’ of ‘healthy living’. Een gezonde geest begint met een gezond lichaam. Simona is een rustig type, en kan deze rust makkelijk op u overbrengen tijdens haar deugddoende massages. De top 3 meest geboekte behandelingen van Simona zijn: 1. Dieptemassage voor mannen of vrouwen 2. de anti-stress massage 3. LPG endermologie voor fibromyalgie, sportblessures of anti-cellulitis doeleinden. Bij Simona ben je verzekerd van een top massage/behandeling!Stéphanie

Werkt op maandag & zaterdagTherapeute Stéphanie werkt als gespecialiseerde pedicure, ook gekend als medische pedicure. Wie kan bij haar terecht? Mensen met nood aan een goede (medische) voetverzorging, maar ook diabetespatiënten, kinderen, reumapatiënten, ouderen. Kortom, iedereen met klachten aan de huid en nagels van de voet. Stéphanie behandelt schimmelnagels, kalknagels, ingegroeide nagels, overmatige eeltvorming, likdoorns/eksterogen, blaren, enz. Als gespecialiseerde pedicure gebruikt zij ook speciale technieken zoals nagelprothesen, nagelreparaties, nagelgroei correctie’s, en andere splinternieuwe technieken. Stéphanie is tevens ook ervaren schoonheidsspecialiste en massagetherapeute. Grondige gelaatsverzorgingen op huidtype zijn één van haar kwaliteiten. Met een achtergrond als fervent Karate beoefenaar is Stéphanie gewend aan het geven van dieptemassages en sportmassages. Genoeg opties dus, om voor Stephanie te kiezen. Haar top 3 behandelingen zijn: 1. Medische of Spa pedicure alleen of in duo. 2. Gelaatsverzorging op maat 3. Diepte/sportmassage. 
Dete

Werkt 2 zondagen per maand.  Dete, uitgesproken (deej-tuh) heeft ervaring in alle professionele schoonheidsbehandelingen en therapeutische massages. Dete is afgestudeerd Voedings-en dieetleer en all-round schoonheidsverzorging. Ook heeft zij ervaring in de Wellness wereld. Haar top 3 geboekte behandelingen zijn:  1. Brazilian wax en waxings vrouwen 2. pure Dieptereiniging 3. Medische Pedicure Dete is een jonge en gedreven therapeute, die iedere opdracht tot een schitterend einde wil afwerken. Ze is ook creatief, en bijzonder positief ingesteld, wat haar een aangenaam en verrijkend nieuw teamlid maakt. Dete werkt ook in een parfumerie, en heeft dus uitgebreide kennis over producten en huidadvies.


Diana

Werkt op woensdag en zaterdag.  Diana is een flexibele zelfstandige therapeute gespecialiseerd in medische massagetechnieken zoals bv. dieptemassage, massage tegen hoofdpijn, nekpijn, algemene spierpijn, of klachten zoals hernia of fibromyalgie. Diana masseert met gemak getrainde spieren van intensieve sporters, ook mannen, of doet de opvolging van een fysiotherapeutische behandeling. Diana is medisch geschoold en weet als het ware meteen het probleem te vinden. Tevens geeft zij ook klassieke gelaatsverzorgingen, lymfedrainages en LPG endermologie behandelingen. Haar top 3 geboekte behandelingen zijn: 1. Medische massage 2. sport/dieptemassage 3. Beauty Arrangementen


Fitore

Werkt variabel.  Fitore is All Round massagetherapeute en werkt op variabele dagen. Naast de  relaxerende anti-stress en hardere deep tissue massage als haar meest bedreven technieken, heeft Fitore ook ruime ervaring in hoofd- en gelaatsmassages.  Haar top 3 meest geboekte behandelingen zijn dan ook 1. Anti-stress massage  2. Dieptemassage 3. Duomassage anti-stress. Fitore heeft een zeer creatieve achtergrond. Met een ruime ervaring in Sales, maakte ze in een verleden veel maatpakken in de kledingindustrie. Daardoor heeft ze veel mensenkennis en bekijkt ze iedere klant als een project op maat!