Top 5 Biologische Nagellak

Top 5 Biologische Nagellak

Top 5 Biologische Nagellak
Top 5 van niet-kankerverwekkende nagellak

Wist jij dat er in nagellak een hele hoop giftige chemische stoffen zitten? Formaldehyde zit bijvoorbeeld vaak in nagellak, en het is een kankerverwekkend middel. Bij herhaalde of langdurige blootstelling kan formaldehyde leukemie maar ook keel- en neuskanker veroorzaken. Let dus de volgende keer dat jij nagellak koopt op dat er geen formaldehyde op het ingrediënten lijstje staat!

Niet-kankerverwekkende alternatieven

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van de schadelijke stoffen die in onze schoonheidsproducten zitten. De consument eist gezondere alternatieven, en de schoonheidssector levert die dan ook.

Hier vind je onze top 5 van niet-kankerverwekkende nagellak:
  1. enecos
: deze nagellak droogt snel, is gemakkelijk aan te brengen en is verrijkt met avocado en biotine zodat je nagels ook verzorgd worden. Er zitten geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde in en ze zijn ook vrij van parabenen en siliconen. Het is een eco-vriendelijk, vegan merk!
  2. Scotch: 
Deze nagellak op waterbasis is niet-kankerverwekkend en bevat ook geen andere schadelijke stoffen. Het is een eco-vriendelijk en bovendien veganistisch merk.

  3. Priti NYC
: Dit is een erg bekend professioneel merk met luxueuze en milieuvriendelijke nagellak. De lakjes zijn veganistisch en vrij van de 5 meest schadelijke stoffen die normaal in nagellak zitten. De lak droogt snel, breekt niet snel af en bevat een UV-remmer om je nagels te beschermen tegen de zon.

  4. By K.
: Nagellak van By K. is kleurvast en droogt snel. Het kwaliteitsvolle merk bevat geen chemicaliën en is niet getest op dieren. De producten zijn zelfs 11-free, wat wil zeggen dat de 11 ergste chemicaliën van gewone nagellak hier niet in zitten.

  5. Snails: Wist je dat er ook nagellak voor kinderen bestaat? Snails is zo’n merk van Safe’N’Beautiful. De nagellak is afwasbaar met water en zeep en bestaat in 44 kleuren. Deze lakjes, geproduceerd in Europa, zijn zelfs 12-free, veganistisch en niet getest op dieren. Promotie:
Deze zomer in promotie: gratis lakken bij pedicure! Wil jij je voetjes deze zomer eens lekker verwennen? Zowel bij The Wellness Room als Huidtherapie Zuid hebben we nu een promotie lopen: gratis lakken bij medische & spa pedicure! Boek nu jouw pedicure! Delen via:

Blogsvalentijn
Voor Valentijn hebben onze therapeutes dit jaar een hele liefdevolle duomassage in elkaar gestoken, waarbij zij voor jullie een zelfgemaakte valentijn
dermapen
Na al die drukke o zo gezellige feestdagen kan onze huid wel een oppepper gebruiken!
Cellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, Elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart