Cellulitis aanbieding

Cellulitis aanbieding

Cellulitis aanbieding
Profiteer van tot 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen! 
  • 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies
  •  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie.
  • Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, Elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart.

Bekijk hier onze combinatie prijzen en maak komaf met cellulitis.
Opgelet, de sessies dienen binnen de 6 weken afgerond te zijn. Wanneer je ons een nieuwe klant aanbrengt voor één van onze afslankingsbehandelingen, krijg je 1 extra gratis sessie cadeau.

Termijnbetaling mogelijk voor alle cellulitis behandelingen.
Sinds Oktober 2018 is nu ook termijnbetaling mogelijk voor een 5 - of 10 beurtenkaart van onze afslankingsbehandelingen. Dit maakt het mogelijk dat u bv. voor een 10 - beurtenkaart in 3 delen betaald, of een 5-beurtenkaart in 2 delen. Onderstaand voorbeeld is voor LPG endermologie of Cavitatie.  10-beurtenkaart: €700. Op de 1e afspraak: €235. Op de 2e afspraak betaalt u terug €235, en op de 3e afspraak betaalt u het resterende bedrag van €230.  5-beurtenkaart: €350. op de eerste afspraak €175 en op de tweede afspraak het resterende bedrag van €175. Voor onze combinatiebehandelingen gelden andere tarieven. Maar de termijnbetaling is daar ook mogelijk.

Boek nu online je intake voor figuurcorrectie
Tijdens de intake leggen we je uit welke behandeling het beste bij jou past. Je kan ook van thuis uit je intake al invullen, daarna contacteren we je voor een afspraak, of kan je ons bellen voor een afspraak te maken.


Delen via:

Blogsvalentijn
Voor Valentijn hebben onze therapeutes dit jaar een hele liefdevolle duomassage in elkaar gestoken, waarbij zij voor jullie een zelfgemaakte valentijn
dermapen
Na al die drukke o zo gezellige feestdagen kan onze huid wel een oppepper gebruiken!
Cellulitis aanbieding
Profiteer nu van wel 3 gratis sessies op alle cellulitis behandelingen. 10 beurtenkaarten  van 60 min krijgen 3 gratis sessies en  5 beurtenkaarten van 60 minuten krijgen 1 gratis sessie. Combinaties van afslankingsmachines zoals Pressotherapie, Elektrostimulatie, Cavitatie en LPG endermologie zijn ook mogelijk met een voordeelkaart